Morpheus Beddengoed

GRATIS VERZENDEN & RETOUR

SNELLE LEVERING

60 DAGEN BEDENKTIJD

035 - 624 71 94

Sleep & Dream hoofdkussen Combi Latex stevig

Gevuld met rubber/latex middenkern, buitenzijde: 90% ganzendons.
boxmodel, voorgevormd, tijk 100% katoenen damast.

Eigenschappen: comfortabel en stevig hoofdkussen.
Dit hoofdkussen bestaat uit een stevige middenkern van schuimrubber die zorgt voor de stevigheid, de buitenste laag bestaat uit 90% ganzendons die zorgt voor een zachte bovenlaag, door deze combinatie van schuimrubber en dons is het een zacht kussen met behoud van vorm. Goed ventilerend, goede vochtopname, wasbaar, niet-navulbaar.

Boxmodel: dit model zorgt voor een goede ondersteuning in uw nek, doordat het kussen voorgevormd is sluit het goed aan op de schouder.

Levensduur: een hoofdkussen gaat gemiddeld 3 tot 5 jaar mee.

Het hoofdkussen wordt geleverd inclusief GRATIS bijpassend moltonsloop ter bescherming van uw kussen.

Prijs: 179,00

Kussens kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden!

Levertijd: 1-2 WERKDAGEN

179,00

Bekijk de hele collectie van:

De bestelde artikelen worden door Post NL bij u aangeboden.

Indien uw pakket wordt geleverd via Post NL ontvangt u van ons een Track en Trace nummer via de e-mail. Dit is tevens de bevestiging dat uw goederen zijn verzonden. De bezorger van Post NL biedt het pakket normaliter de eerst volgende werkdag aan. Wanneer het Post NL de eerste keer niet gelukt is om uw pakket te bezorgen kunt u nu zelf kiezen wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Dit kunt u doen via www.post.nl/ontvangen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt wordt u door Post NL op de hoogte gesteld hoe laat de chauffeur aan de deur komt.

Morpheus Beddengoed is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen wat u wettelijk heeft. U mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder onze algemene voorwaarden. U stuurt in het geval u iets wilt ruilen of retourneren een e-mail naar webshop@morpheus.nl met uw vraag en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 035-6247194 tijdens onze openingstijden. U heeft nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Misschien wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur, of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u heeft besteld. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd. U mag het product vanzelfsprekend wel uitpakken en proberen of het aan uw wensen voldoet.

*verplicht