Morpheus Beddengoed

At Home by Beddinghouse dekbedovertrek Lemon Tree off-white

Materiaal: Flannel, 100% katoen
Levertijd: 3-5 werkdagen

2-persoons: 89,95

89,95

Bekijk de hele collectie van:

Tencel is een sterk, 100% natuurlijk materiaal afkomstig van de eucalyptusboom. Het materiaal heeft de kenmerken van zijde; het is enorm zacht en soepel. Tencel heeft een zeer goede vochtopname en neemt tot 50% meer vocht op dan katoen. Een uitermate geschikt materiaal voor in de zomer en voor als je het snel warm hebt aangezien het koel aanvoelt. Het materiaal is ook geschikt voor de gevoelige huid en wordt tevens vaak gebruikt als kapselsloop. Wij raden het aan om voor en tijdens het gebruik Tencel niet warmer dan 40 graden te wassen in verband met kans op krimp en slijtage. Tencel kan over het algemeen niet in de wasdroger tenzij het label anders aangeeft.

De bestelde artikelen worden door PostNL of door onze eigen Morpheus bezorgdienst aangeboden.

Indien het pakket wordt geleverd via PostNL ontvang je van ons een Track en Trace nummer via de e-mail. Dit is tevens de bevestiging dat de goederen zijn verzonden. De bezorger van PostNL biedt het pakket normaliter de eerst volgende werkdag aan. Wanneer het PostNL de eerste keer niet gelukt is om je pakket te bezorgen kun je zelf kiezen wanneer je het pakket wil ontvangen. Dit kun je doen via www.post.nl/ontvangen. Nadat je een keuze hebt gemaakt wordt je door PostNL op de hoogte gesteld hoe laat de chauffeur aan de deur komt.

Morpheus Beddengoed is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen wat je wettelijk krijgt. Je mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder onze algemene voorwaarden.

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Dan verzoeken wij u gebruik te maken van het retourformulier die je bij de aankopen hebt ontvangen. U heeft, nadat u aan ons binnen 60 dagen na ontvangst heeft gemeld dat u van de overeenkomst af wenst te zien, nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 60 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. Je kunt ook ruilen of retourneren in een Morpheus-vestiging in Hilversum, Bilthoven of Utrecht. Wil je in de winkel een artikel ruilen? Neem van tevoren telefonisch contact op om te informeren over de voorraad. Bij retourneren krijgt je direct het aankoopbedrag terug. Neem altijd de factuur mee als je een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren en kijk even naar onze openingstijden!

*verplicht