Morpheus Beddengoed

Hoeslakens

Niets is fijner dan in een net opgemaakt bed stappen! Om het frisse gevoel te versterken kan je kiezen voor een gladde perkal katoen. Wil je juist warm en behaaglijk, kies dan voor een jersey of katoen satijn. Morpheus heeft het allemaal!
 
 
 

61 ARTIKELEN

Filter Products Showing 1 - 40 of 61 results
Merken
Kleur
Type
Materiaal
Thread count

 

Hoeslaken kopen

Als je op zoek bent naar een fijn hoeslaken, kun je bij ons kiezen uit meerdere soorten katoen. Zo is er het bekende strak geweven (perkal) katoenen hoeslaken, maar minstens zo fijn kan katoen satijn zijn. Katoen satijn is van 100% katoen gemaakt en is op een andere manier geweven zodat het extra zacht aanvoelt en er een zachte glans ontstaat. Naast deze strak geweven katoenen hoeslakens kun je ook kiezen voor een jersey hoeslaken. Jersey is een gebreide katoen en heeft daardoor stretch. Een dubbel gebreide jersey van bijvoorbeeld BellaDonna heeft meer stretch en een langere levensduur dan een enkel gebreid jersey hoeslaken. Dat is de reden waarom de prijzen tussen de jersey hoeslakens verschillen. Neem eens een kijkje op www.morpheus-beddengoed.nl voor ons hele assortiment heerlijke hoeslakens in allerlei kleuren.

Katoen perkal hoeslakens

Zoek je een glad en lekker koel aanvoelend hoeslaken, kies dan voor een perkal katoen hoeslaken. Perkal katoen is een fijnere kwaliteit katoen dan een standaard katoen. De threadcount (het aantal draden per vierkante inch) is dan minimaal 200tc. Perkal katoenen hoeslakens kun je bij ons kiezen in een 200tc en een 400tc kwaliteit. De 400tc hoeslakens hebben tweemaal zoveel draden en de stof voelt daardoor nog fijner aan. Een heerlijk luxe hoeslaken. Hoeslakens zijn bij ons verkrijgbaar in vele maten en kleuren. En houd je niet van effen? Dan er zijn er verschillende hoeslakens met een leuk dessin! Neem een kijkje op www.morpheus-beddengoed.nl en ontdek alle mogelijkheden.

Katoen satijn hoeslakens

Houd je van zacht en comfortabel? Kies dan voor een hoeslaken van katoen satijn. katoen satijn is gemaakt van 100% katoen maar anders geweven dan een (perkal) katoen hoeslaken. Satijn katoen heeft een weving van 1 over 4 draden waardoor de stof extra zacht aanvoelt. Tevens krijgt satijn katoen een subtiele glans. Omdat het volledig katoen is, kan het hoeslaken goed vocht opnemen en is het makkelijk wasbaar. Je kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten en merken satijn katoen hoeslakens. Zo heeft Morph design niet alleen (standaard) satijn katoen van 300tc maar kun je ook kiezen voor een 600tc. De “tc” staat voor threadcount. Hoe hoger de threadcount, hoe mooier en luxer de stof. Kies je satijn katoen hoeslaken in de kwaliteit, maat en kleur die je wenst op www.morpheus-beddengoed.nl.

Jersey hoeslaken

Een jersey hoeslaken is verkrijgbaar in enkel gebreide en dubbel gebreide versies. Een dubbel gebreide jersey is dikker, heeft meer stretch en heeft een langere levensduur. De Belladonna jersey hoeslakens op www.morpheus-beddengoed.nl zijn dubbel gebreid en verkrijgbaar is bijna iedere kleur. Essenza jersey hoeslakens zijn bij ons verkrijgbaar in een enkel gebreide uitvoering. Jersey hoeslakens geven je bed een behagelijke instap qua warmte (je stapt nooit in een ijskoud bed) maar geven geen extra warmte. Ze nemen juist veel vocht op! Met een jersey hoeslaken maak je je bed ook makkelijk op en heb je weinig last van plooien en ribbels.

Topper hoeslaken / topdekhoeslaken

Naast gewone hoeslakens voor standaard matrassen vind je op www.morpheus-beddengoed.nl ook hoeslakens speciaal voor topdekmatrassen (toppers). Deze zijn verkrijgbaar in perkal katoen en katoen satijn voor wie van extra zacht houdt. Deze topper hoeslakens hebben een kleinere hoekhoogte waardoor het hoeslaken mooier om je topdekmatras/topper past. De meeste topdekmatrassen variëren in hoogte van 4-9cm en de topperhoeslakens bij ons zijn hier dan ook voor geschikt. Heb je een topper van meer dan 10cm dik, neem dan even contact met ons op om te bespreken wat de beste mogelijkheden zijn. Wij zijn dinsdag t/m zaterdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur via 035-6247194 en buiten deze tijden kan je ook altijd een mail sturen naar webshop@morpheus.nl.

Lakens en slopen

Naast hoeslakens vind je op www.morpheus-beddengoed.nl uiteraard ook (platte) lakens en kussenslopen. De lakens en slopen bij ons zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende maten. Je kunt slopen in de standaard kussenmaat 60x70cm kiezen en ook voor de kussenmaten 35x50cm, 40x60c en 45x80cm kun je bij ons slagen voor fijne, goedpassende slopen. Zelfs rolslopen zijn te bestellen in de maten 40x15cm en 80x20cm. Lakens zijn, net als slopen, verkrijgbaar in zowel katoen perkal als in katoen satijn. Ook vind je bij ons lakens van koel, zacht linnen. Heerlijk om te gebruiken bij je zomerdeken in de warme zomermaanden!

Hulp nodig bij het kiezen van hoeslaken, laken of sloop?

Ben je op zoek naar een goed passend, fijn hoeslaken maar vind je het moeilijk de juiste keuze te maken? Neem gerust contact met ons op per mail of bel ons via 035 6247194. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jou. Heb je je hoeslaken, sloop of laken besteld, dan zullen we alles in het werk stellen om je pakketje zo spoedig mogelijk bij je te laten bezorgen!