ZOEK OP ARTIKELGROEP
  ZOEKEN OP MERK
PRIVACY

Morpheus respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy-regelgeving behandeld en vastgelegd in een bestand dat is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op, de website van Morpheus. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

DOOR HET GEBRUIK VAN SSL BEVEILIGDE WEBPAGINA'S BENT U VERZEKERD VAN HET FEIT DAT UW GEGEVENS VEILIG VIA HTTPS VERZONDEN WORDEN!

Morpheus gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Door het aanmelden voor de online nieuwsbrief van Morpheus verleent u tegelijkertijd toestemming om uw persoonsgegevens en e-mailadres op te slaan. Morpheus gebruikt deze opgeslagen informatie om u te informeren over activiteiten in de winkel, het doen van andere aanbiedingen van Morpheus en om webstatistieken te ontwikkelen. Ook kan het voorkomen dat Morpheus u per e-mail benadert om deel te nemen aan marktonderzoek ter verbetering van haar producten en/of dienstverlening. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Morpheus maakt gebruik van een programma dat onder andere registreert hoe vaak http://www.morpheus.nl/ of www.morpheus-beddengoed.nl/ wordt bezocht, via welke links dat gebeurt en wat de voorkeuren van haar bezoekers zijn. Morpheus gebruikt hiervoor zogenaamde cookies: dat zijn kleine bestanden die door uw computer worden gedownload als u http://www.morpheus.nl/ of www.morpheus-beddengoed.nl/ bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven anoniem. U kunt uw eigen browser zo instellen dat u een bericht krijgt voordat een website een cookie naar uw computer stuurt en of u deze al dan niet accepteert.

Indien u vragen mocht hebben over het privacybeleid van Morpheus dan kunt u per e-mail contact opnemen op webshop@morpheus.nl of per post: Morpheus Slaapvoorlichters B.V., Afdeling Consumentenservice, Postbus 2076, 1200 CB Hilversum.

Mocht u bezwaar hebben tegen het ontvangen van (al dan niet) persoonlijke aanbiedingen, dan kunt u dit eveneens aangeven bij Morpheus of zich direct bij het ontavngen van een nieuwsbrief afmelden met de hyperlink die onderaan de nieuwsbrief staat. Ook kunt u bij Morpheus terecht indien u inzage wenst in de gegevens die zij van u heeft geregistreerd en voor eventuele correctie daarop, indien deze gegevens foutief of onvolledig zijn.

Hilversum, augustus 2009

Morpheus Slaapvoorlichters B.V.
Vestigingsadres: Vaartweg 4, 1211 JH Hilversum.
Postadres: Postbus 2076, 1200 CB Hilversum.
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 32045012.
B.T.W.-nummer: NL812486195.B01
0 artikelen - 0,00


  INFORMATIE Beddinghouse dekbedovertrek Freeport pastel
NU: 24,95
 

2017 BeddenGoed by Morpheus - powered by My Webshop webwinkel
PRIVACY    COPYRIGHT & DISCLAIMER    ALGEMENE VOORWAARDEN